A-ponny sökes!

SÖKES: Önskar låna en A-ponny. Valack eller hingst, inkörd är ett krav. Snäll, van vid barn, hundar och katter. Till hem på landet med 15 års erfarenhet finns. Kommer gå tillsammans med sonens miniatyr hingst. Box, sommarbete, friskt vatten och mat är en självklarhet!

Ponnyn ska vara avmaskad, vaccinerad och försäkrad! Ingen fång, kolik eller exem. En frisk ponny helt enkelt.

Sadel och rockard p
assande mindre A-ponny finnes! Sele passande ponny under 75 i mkh finnes. Övrig utrustning vill jag ska medfölja, alt kunna köpas billigt.

Önskar låna för EV köp!

Vi finns i södra småland, Ljungby.



Känner du någon ponny som passar in här så tveka inte att höra av dig!!!

GRÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSS :)

Hage gjord och B får beta gott gräs i några timmar. Sen blir det in i andra hagen igen. Vill inte han ska bli dålig av allt saftigt gräs ju!













Avundsjuk Star



Avundsjuk Wiskey









Hälsar på Furan. Men gräset är ändå mer intressant;)






Ny header

Ser ni den inte så får ni uppdatera sidan:)

Nya bilder!

Här kommer några bilder från när Bamse var på besök på Johns kalas! Titta och njut av denna underbara ponny!!!



































Avslutar med en bild på John och Bamse i full galopp! Barnen som red är ca 3-4½ år gamla. Även Isak fick sitta lite på B när han stod stilla.

Regn och åter regn

Hade planerat en ridtur för John igår. Men tyvärr så kom det hiskerliga åsk skurar:/ Och i åska får inte ungen rida! Så vi pysslade i stallet och J cyklade lite. Det har kommit kvigor i hagen jämte och de tyckte att Bamse var väldigt intressant, men han brydde sig inte:)
























2 söner

Börjar kunna trassla upp nystanet om Bamses bakgrund. Hittils har jag hittat 2 fina hingstar efter honom. Ska blir spännande att se vad som bjuds på härnäst! I eftermiddag blri det en tur med ungarna dit. Idag ska det ridas.

Fler bilder!








Nu rör han på sig!

Igår fick han hänga med på en kortare joggingtur, 2 km löpning och 1 km PW. Kul sa Bamse:)

Och idag skulle John rida! Har varit ett tag sen, men idag ville han! Så i kväll har han ridit 40 min. Skritt, trav och ett litet hopp;) Har en del bilder, men de tar tid att få in:/ Så ni får en i kväll och förhoppningsvis så kommer de andra in tills i morgon. (Skickar från mobil till mail)

Från igår



Och idag!


Välkommen Furan!

I Fredags kom det en ny häst till stallet och i lördags var det ihopsläpp. B är ju rolig. Hingst som han är och högbrunstig som hon är så gnäggade han lite och visade upp sig, sen var det bra:) 


Snyggingen























Lite storleks skillnad;)



Furan är ett VBL sto.

RSS 2.0