Philip och Bamse

Idag åkte John med kusinerna till Leklandet så då fick Philip göra mig sällskap i stallet. Regn, regn och åter regn:(







Knubbsälen;) Men oroa er inte! Det är ENDAST magen som ökat i omfång. För övrigt hade jag gärna sett lite mer hull kring rygg, revben, rumpa. Nu går han på fri tillgång på hö hela natten.




Funderar

På lite olika saker. Skulle vilja köpa nytt träns, täcke, schabrak ja massa gosiga saker:) Men egentligen behöver han det ju inte. Eller ett passande träns hade ju inte skadat haha Skulle vilja ha ett mer remont, tror ni det finns?? Å täcken är så jobbigt:/ Inga passar honom ju å likadant med schabrak. Nej jag får ta fram symaskinen igen! Dock så har jag inga planer på att klippa honom i vinter. Så länge han inte börjar svettas på natten. Då blir det lite på halsen.



Han är så duktig!

Är så stolt som en mamma bara kan bli. John leder Bamse själv, borstar, skrittar, travar, stannar, styr. AJ jag går bara jämte:) Å sitter av själv oxå. Bamse är så otroligt tålmodig och snäll. Och nej jag tillåter absolut inget dragandes i munnen eller sparkandes i sidorna! Sparkandes blir ju iof ganska svårt då John ben inte räcker nedanför schabraket:) Förra veckan var det en riktigt fin dag och vi tog en lång tur i skogen. Lillebror sov tryggt i vagnen <3

Lite bilder osm vanligt!






















Har inköpt 2 st Slow Feeder nät till Bamse. Just nu har han inget ute då det fortfarande finns bete, men han har fri tillgång inne. Visst får han mage, men tycker det är bättre han får mage än att han går utan man mellan 23-07 varje natt! Eller på dagarna sen. AHn lägger ju inte på sig hull för övrigt.

Nu han lämnad

Usch så jobbigt! Men nu är Julle hemma. Resan gick bra även om allt blev försenat. Jag ville ju så gärna ta den där sista turen med pojkarna ihop <3. Och det gnäggades en hel del när det skulle lastas. Vädret speglade mitt humör med kastvindar och regn om vartannat. Finns inte så mycket att skriva mer än lite bilder på pojkarna!




































Vi saknar dig Julle-Bulle!









1 dag kvar:(

I morgon tar jag sista körturen med Julle och Bamse och sedan kör jag hem Julle. Usch så jag har fasat för denna dag!!!! Men jag hoppas att vi snart hittar vår drömgård, för då kommer jag åka som en raket och hämta tillbaka Julle igen! Han och Bamse hör helt enkelt ihop <3.


Idag är det regn och det speglar verkligen hur jag känner. Är nog änglarna osm gråter en tår för oss där uppe. Det jobbigast kommer bli i morgon när jag kommer hem med tom trailer. Och jag VET att Bamse kommer gnägga och undra vart jag kört han kompis. JAG VILL INTE!!!!!!!!!










Underbara häst!

Jag har sagt det många gånger innan men säger det gärna igen. Den där Bamse är verkligen ett guldkorn <3. Idag har John ridit själv hela rundan i skogen. Ingen trav men mycket styra och stanna-starta. Och efteråt ledde han omkring Bamse medens jag höll i Philip som fick premiär rida! Kan tala om att jag hade lite problem att få av honom. Han älskade det. Så ser ut som han kommer få ta över Bamse om nått år:)

Hovarna nyverkade och Julle fick stanna i hagen då jag måste köra på grus för att kunna komma in i skogen. Och det vill vi inte. Nästa helg åker han hem och det verker i mitt hjärta för de 2 ponnisarna som fann varandra dag 1! Usch vad jag inte vill lasta honom i trailen:( Men sista veckan ska jag ägna åt massa pyssel och mys!
























Hovslagaren!

Idag kommer hovslagaren och deras små hovar ska trimmas <3. Bara 1 vecka kvar tillsammans får de och jag blir ledsen i ögat när jag tänker på det. Varför kan vi inte ha vår gård nu så att de kunde få vara kvar ihop??!! Blir så arg på att det inte vill och jag vill!!!!!!

Julle får vila idag för han blir lite öm på grusvägen efter verkning. Men Bamse ska få sig en tur med John på ryggen! 

Julle får nog åka hem:(

Så sket det sig med 2 olika stallplatser. Där jag står nu och med reserven:( Så nu ser det ut som om att jag kommer få skilja på Julle och Bamse. Och jag gillar det INTE!!!!

Ska pussa på mina pojkar idag och göra hagen större, betet är helt slut där de går nu nämligen. Usch vad jag önskar vi hade egen gård nu!

RSS 2.0