Jag byter blogg!

Jag samlar alla bloggar under samma tak. Välkommen in i min nya blogg och följ med oss mot nya höjder!

ENDROM.WORDPRESS.COM

Vi är igång!John har nya ridkläder som även de är fyndade på Hööks;) Halva reapriset hehe.

Fyndat!

Fyndade rejält på Hööks igår! Bamse behövde nytt täcke och nya schabrak så det fick det bli:) Tur att de hade 50% på täcket och schabraken kostade 25:- oavsett tidigare pris:) Fick bra med rabatt alltså:) Tror de kommer få sys om, men för den billiga summan är det värt det. Täcket är strl 85 så det är för stort, men kommer sy om det.Och självklart lite bilder på älskade B!
Nu har vi snö igen!

Bamse fick sig en liten klippning på bogen då han inte kände elen. Men det gör han nu. Så nu slipper vi jaga honom när han springer in till Loppan. ;)


Jag trivs!!!!

Bamse triv som fisken i havet med sina tanter:) Bäst tycker han om Miranda;)
Lite bilder


Nu har Bamse flyttat

Och han trivs bara bra! Idag fick han gå ut i hage:)
God Jul!

Önskar Bamse och pojkarna!

Liten buse

John ville att mormor skulle se när han rider. Och vad gör man då om inte går in med honom i huset;) Mormor kom ju inte ut hehe.

Bamse mår bara bra och trivs ypperligt ute i Boda! Lite trist att han får spendera några timmar själv ute, men jag har inte mage att låta honom stå på box 24/7 som fröken T ska göra. Hon har kraftig kotledsinflammation och vi får se hur framtiden blir om 2 månader.


På onsdag blir det troligtvis en tur till! Beror på om det tänkt regna eller inte;)Inte så tätt med inlägg den senaste tiden

Tyvärr har ju bamse blivit lidande när jag fick flytta dem + att vädret inte varit roligt. Det blir svårt att hinna med för John att rida efter dagis. Oftast är han både hungrig och trött. Men på fredag ska jag se om inte vädret kan hålla i sig så han kan få rida lite!

Bamse har flyttat

Vart och varför kan ni läsa i min andra hästblogg.

http://suomenhevonen.blogg.se/2012/november/tahti-ar-hemma-nu.html

Nu har B flyttat!


Var är Bamse?

Igår blev det sent mys med Bamse när vi kom tillbaka från Älmhult. John fick även skritta av Tähti (min häst) Vilket han gillade:) Dock har det inte blivit någon ridning på Bamse då tiden helt enkelt inte räckt till. Igår busade jag med John och gömde Bamse;) Men John hittade honom efter lite letande hehe.Han var ju ute på logen:)John gav honom "lite" hö 

Gott-gott!

Hö + Halm = Sant

Så har jag möblerat lite i Bamses tillvaro;) Och han uppskattar det inte riktigt. Men dte får vara! Har bytt ut 50% av höet mot halm. Och han knaprar surt på halmen:) Men jag känner att jag vill att han ska ha fri tillgång, men samtidigt vill jag inte att hans kropp ska få lida. Den dagen han får en väl kuperad och större hage kan han sägert ha fri tillgång på hö. Men som det är nu så promeradrids han bara någon dag i vekcan. Och för övrigt står han i hagen. Och han rör sig inte frivilligt :)

Troll hästen

Förra veckan red inte John alls. Regn, regn och åter regn:( Inte alls roligt för varken häst eller ryttare attt ge sig ut i det vädret. Men idag är det fint väder och jag hoppas unge John vill rida efter dagis och mat!

Bamse är ngt rund om magen, men nu börjar dessutom vinterpälsen komma med full kraft, vilket gör honom rundare. TIll mitt försvar så får han hö 2 ggr/dygnet. I Slowfeeder nät och varje mål innehåller 1.5-2 kg hö, beroende på om det är kallt ute och när på han kommer in på kvällen. Detta gör att han har tillgång att tugga ca 20 av dygnets 24 timmar. Helt perfekt i mina ögon!


RSS 2.0