Ny sadelgjord

Vill ha en ny sadelgjord till honom. Den har har nu glider spännerna på:/ Känns som han blir klämd i armbågen. Ser i alla fall inte skönt ut! Den han har nu har inga öglor att först stoppa stropparna i utan man spänner direkt. Vilket gör att den glider:/  Problemet är att han har strl 30 cm, och det är ruskigt svårt att hitta någon så liten. Letar alltså efter anatomiskt/svängd sadelgjord. Med öglor innan man spänner gjorden!

Denna har han nu:


Trött kille

Idag var John bra trött, men han skulle rida ändå! Trav och skritt blev det. Och lite styra själv:) Det här är en ponny som  har öronen spetsade i alla lägen! Så otoligt go. Och idag väldigt pigg. Så blir att tömköra lite i veckan:)











Och så fick Bamse hälsa på INNE hos Anne;)




Hopp och galopp!

Idag har John både galopperat och hoppat själv! Alltså utan att jag håller i honom;) Här är en dålig film, men inte lätt att filma och samtidigt springa med Bamse!







Dax för uppdatering

Har varit lite si och så nu de senaste veckorna. Regnat och varit dåligt väder. Inte så kul å rida då:/ Men idag skiner solen och pojkarna och jag åkte till stallet tidigt i morse! Så här kommer bildbomb. Dock med mobilen, men tror ni överlever. John har tränat på att hoppa av Bamse och ibland gick det bra och ibland ramlade han på rumpan;) Och så har han hoppat. Jo för lille Bamse han tar minsann riktiga skutt över stockarna! Tyvärr kan jag ju inte filma samtidigt som jag håller i ponny och barn. Så det får ni se nån annan gång:) Paddocken är frusen så det får bli vad man hittar. Vi leker helt enkelt:)











Film:




MYS!









Å lillebror sov nästan hela tiden:)


Fining!






Ny grimma och nytt träns!

Och givetvis för stort;) Allt det ska vara så in i h-vete svårt att hitta passande saker till honom! Tränset i minishettis och grimman i shetland. Visste att grimman skulle vara för stor, men trodde tränset skulle funka.






Nu ger jag upp!

Nya bröstan har kommit och är bara en strl större. Men för stor:(


RSS 2.0